Ny vecka igen!

Riktigt segt med ny vecka igen på ett jobb som de inte finns ett skit i att göra, man åker dit och bara sitter där 8 timmar innan man åker hem igen. Vore skönt att bara få åka hem och slippa de där skiten för de finns så mycket annat man kan göra nu när sommaren kommer istället för att sitta där..

Idag har de varit skönt väder men de blev inte nån promenad endå =) blev bilen ut till mor så hon fick träffa Tilde lite sen var vi där i några timmar innan vi åkte hem och slappa i soffan, blev subway också när vi titta på wipeout!

Jobbade i fredags på Rockklassikers gigg dom hade på Estraden, blev 7 timmar vid scenen som dikesvakt och 6 band spelade. Var några band som var ok med de mesta var ren skit eftersom jag inte klarar av alla sorters Rock :)
Men de var helt ok men jag föredrar att jobba på krogarna nu för tiden, mindre tid och mer betalt och mindre idioter att jobba med.
För vissa som "han" tar in är helt tappade och skulle passa mer på samhall än som humpare på olika gigg men jag har turen att slippa ha så mycket med dom att göra mer än att vara på samma ställe..

Inga bilder idag, orkar inte :)

Ha de gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0