Mupparna och Swedish chef! Så kul =)

Kollade runt lite på Youtube och kom in på Mupparna! Dom är så grymma och bäst är ju The Swedish Chef, och är de så här kul att göra munkar så ska jag också börja göra de ! :)



Sen en skön låt i mupparnas stil :)



Swedish chef gör svenska köttbullar! :) klassiker!



Sen Waldorf  och statler =)



Kul juh men de kanske bara är jag som tycker de :)

Drifting Cruising och Lobby

Igår vad jag Lina Tilde och Elin iväg till Hedemora för att titta på drifting, Klas var med så de var lite extra kul att se när de var nån man känner som körde, var riktigt kul synd bara att de var lite lite med bilar som körde annars var de fint.

Här är en bild på Klas Sierra, han hade nya däck på så de var lite svårt med fästet plus att han var lite besviken på att han inte fick ut nå rök av däcken pga att blien var lite lätt i bak och att sierran han lite lutning på bakdäcken.



Dagen mest läckra bil var en 72:ans Merca diesel som han hade konvertera till turbo motor och hade trimmat upp dieselpumpen lite på så de gick riktigt bra och hade en grymt botten vrid i den motorn. Men de sköt också långa svarta skaft efter sig av kolsvart diesel rök :) Riktigt cool var den, och vi stack innan den hela var slut men de var han som vann de hela också till slut.



Sen åkte vi hem och vila lite innan vi åkte igen och då var de Sandviken Cruising som gällde innan jag skulle jobba på Lobby, var väl inte så mycket att se där men nån bil tyckte jag var riktigt tuff och här kommer de några bilder som jag tog där.





Sen så skulle jag så gärna vilja ha en sådan här och bara göra om till en röd ljus racer, tycker dom är snygga och sen är de  den första jenken som fick en turbomotor i en V8, Men är ju omöjligt att få tag i en som de är nu. Och dom kostar nog åt helvete för mycket också.



Sen vid 22 blev de jobb på Lobby som vakt, först jobba jag nere i deras tält som låg på baksidan om lobby, Var lugnt där men blev strömlöst kanske en 20min och då var de grining när folk inte fick sina öl för inte fan kan man vänta? Neeej de ska gnällas för dom var ju redan fetfulla 50åringar som dricker en gång om året. Men ja de gick bra sen vid halv 1 gick jag upp på lobby för där hade de börjat rasa in folk.
Den första jag kasta ut var en kille som spydde sig själv i skjort ärmen, ja inne i armen :) Så han visa jag ut. Sen var de två till som helt enkelt var för fulla för de andras säkerhet.
Sen var de en tjej som tappat sina skor, diabetesspruta och jack hur man nu lyckas med de.
Men sur var hon iaf på mig för att jag inte släppte in henne för leta, jag lät henne inte gå in för de var glas på golvet i hela lokalen så de var helt enkelt inte passande att gå in då för hennes säkerhet men jag fick skit endå :) De hela sluta med att jag fick skäll om att om hon inte hade sin spruta före 2 så skulle hon få ett anfall men ingen av de andra vakterna såg nån spruta och hon sa då att hon gett den till nån som hon inte kände och hon visste inte vem. Så enormt smart! :)

Då fick hon helt enkelt gå hem men de gjorde hon inte utan hon sluta de hela med att bada näck i park fontänen istället, 18åringar och sprit funkar helt enkelt inte.

Ja så man var inte en populär kille där men de är inget jag har betalt för att vara heller, utan de ska hållas rent och de finns regler att följa!

Nu ska jag kanske ta och fixa lite med 740in och byta lampor och torkare. den behöver ses om. ska byta olja och tändstift till nästa helg också tänkte jag.


Pimpvagn

Nu har Tilde fått lite diod lysen på sin vagn :) så nu syns hon när hon är ute på kvällarna och glider!



Sen har vi haft Elin här några dagar nu som varit och hälsat på men hon gjorde som Tilde och tog lite powernaps då och då i soffan :) Vi fick detta fina kort på de två :)



Elin somna på en spikmatta och sen när hon vakna till undra hon vad de var som stack på ryggen =)

Sen har jag planterat blommor på balkongen och Elin tycker jag var lite gay som gjorde de men vafan jag har ju inget att göra och de blir ju lite trevligare om man har lite blommor där :) Slipper de vara så stelt :) Men ja alla killar kanske inte gör detta, men alla städar ju inte hemma heller så då väljer jag hellre att vara som jag är!



Nu ska jag snart sova och hoppas de blir bra väder imorrn, fick veta nu att jag inte fick jobbet jag sökte men jag sökte de den sista dagen och fick svar nu efter 4 dagar att jag inte fick de så de var nog redan kört när jag skicka in, men men man kan inte ha sådan tur att man får jobb på en gång. Bara att ligga i och söka de som kommer upp.
Men måste sluta med en bild på Tilde och mig som jag precis hitta :) Fy fan hur vi sitter! som två säcker och tittar på simpsons!



Och Tilde gillar simpsons, syns de? =)



Go natt!


Killen har tappat alla tältpinnar, Så jävla kul :)

Hitta denna och jag skrattar fortfarande av hur skön han är killen när han berättar hur han skrota sin bil och alla hans "vapen" som han visar :)





Finns flera av hans filmer och jag fattar inte att killen som filmar kan hålla sig, jag vet inte vad de är som är fel på killen eller om han bara är en vanlig sydstatare som vill vara ball :)

Nej nu ska jag städa lite här hemma för lina är hos tessan och hälsar på, Tilde tog med sitt nya åk dit "sitt vagnen" för hon är en stor tjej nu! Och jag ska sätta neon rimpor på den som går på batteri så de kommer nya bilder på de sen när de är klart. Ska fråga Tilde om de är ok att jag tar in den på service idag igen för igår tvätta vi fälgarna och hade Black gloss på däcken :)

Grillat och fiska.

Idag på morgonen gick jag Lina och Tilde ner på stan för att röra lite på oss, vi gick in till Elin för hon jobbade och där fråga vi om hon ville komma över på lite grillning och de gjorde hon.
Blev lite allt möjligt grillat och sen blev de att vi gick ner till ån och fiskade lite men jag lyckades inte få nån Gös men Elin var glad för hon fick 5st löjjor, sånna som man agnar med när man ska fiska Gös. =)

Jag kalla henne Lenin idag och fråga mig inte varför men de var väl en blandning mellan Lina och Elin och de blev då lite fel men de är inte första gången jag blandar ihop namn och gör lite egna.

inga bilder denna gången heller för vi har inte lagt in de nya vad jag vet.

Får skriva nå mer snart igen :) Ha de


Hur många idioter krävs de för att blogga, 2 tydligen.

Rolig läsning som jag trodde var riktigt de första 20 inläggen, men som de verkar är de inte så men man kan aldrig vara säker. En rolig läsning är de iaf :)

http://sanningenmastefram.wordpress.com/2009/04/25/vi-har-bevis-mot-de-kriminella-filderna/



Lina undrar nog vad jag gör nu men jag måste läsa lite till och se och Jan får nån vägledning av herren i vem nicklas 1, 2 och 3 är!

Cruising och nattvecka.

I helgen var jag Lina och Tilde ner på stan för att titta på cruisingen som var här i stan, och där mötte vi upp Fredrik Evamy och Alva och sen en kompis till dom som jag inte vet vad hon hette.
Knäppte en del kort på bilarna och vissa var riktigt fina, en som jag fasta för hade en flames lack och vad jag hört om den ska den vara lackad av en kille på Discovery och ska vara en "one of a kind" lack.



Såg riktigt bra ut men jag hörde också att de var någon som sprang in i den så den fick en lite bula på ena bakskärmen! Tur att man inte blivit utsatt för sånt själv för man vet ju aldrig vad man skulle få för sig att göra.

Denna bilen var också snygg även om den inte var gammal :)



Ser riktigt bra ut de där, kan man ju köpa om en 40år när man blir lika gammal som Tildes Mormor :) Nu får vi hoppas att hon inte läser här!

Denna veckan jobbar jag nattvecka på jobbet och de är riktigt jobbigt, är helt slut fram mot klockan fyra och vill bara sova, vilket jag lika bra kan göra för jag får ju iaf sparken nu i veckan :) Är hur segt som helst att vara där och jag vill inte göra nått alls för de där nötterna mer..

Lina har fått varit borta mest hela tiden denna veckan för hon tycker att jag ska få sova så länge jag vill, hon är så snäll och tänker på mig men jag känner mig dum för hon har tilde hela tiden verkligen.
Och hon får inte sova nå längre tider på nätterna för tilde vill äta lite då och då, men är bara denna veckan sen är de iaf ingen mer natt vecka för mig.
Lina är iaf bäst! :)

Och sen har Lina och Tilde varit och simmat lite och denna bilden är ju så cool :) Hon ser ut att ha full koll på läget tilde i sin flytring :) Hennes stil av att bada de!



Varför ska man slita ut sig när mamma sköter farten :)

Nu ska jag surfa vidare lite på nätet! Kolla på Wrestling snart också när den laddat klart :)


RSS 2.0