Drygt..


Hemskt vad jag saknar Tilde, jag plågar väl mig själv lite också men de känns verkligen så enormt tomt utan henne här.. Tur iaf att jag lämnade henne igår för jag har sovit hemskt sparsamt inatt och har mest varit vaken och tänkt så de blir väl bättre och bättre när dagarna går så jag hoppas jag får sova en timme i natt iaf innan jag ska jobba imorgon klockan 5, sen slutar jag 18 och hem 3 timmar innan jag ska jobba på krogen och sen ner på jobbet o sova där innan en ny 12 timmars ska göras...

Jag har verkligen försökt med allt idag för att jag ska komma igång men de har inte gått nå bra direkt.. Jag sabbar mycket i mitt privata också utan att jag vet varför de är riktigt jävla jobbigt men jag reser mig på ett eller annat sätt..

Om jag bara tillät mig själv att ha de bra så skulle jag verkligen ha de bra! Men jag kan inte göra de längre utan jag ska verkligen tortera mig själv.. När Tilde är här då känns de mycket bättre men när hon inte är de kommer tankarna och istället för att åka ut så kan jag helt enkelt fastna hemma och bara må skit, när jag har bra vänner runt mig som vill mitt bästa.. ja de är sjukt jag vet..

Aja jag har iaf haft en bra semester med många Tilde dagar och mycket mys med henne :) Mellan de har jag krångla som fan fram och tillbaka och ja jag kan de där ja med att helt plötsligt bara dö i de jag tyckte var bra för en stund sedan och bara försvinna..

De bästa just nu är när jag har Tilde och när jag inte har henne så får TV spel mig att tänka på annat och då kan jag koppla av..

Nej fyfan dags att stänga av igen så man kommer tillbaka till sin standard, 30timmar jobb denna helgen kanske hjälper..

Furuvik


Idag har vi varit ut till Furuvik! Blev jätte bra väder för Tilde då inte solen var framme hela tiden, hon var riktigt intresserad av djuren då hon nog inte kommer ihåg att hon var där förra året :)
Hon tyckte nog kamelerna och lemurerna var de mest intressanta då dom var jätte nära henne också.. Lemurerna sprang ju runt benen på henne och hon bara titta på dom och skrek apa :)

Vann hela vagnen full med mjukisdjur och en jätte basketboll! Hon älskar ju bollar så denna får vi ta ut till farmor i husvagnen så hon får sparka den där för hemma är den för stor för att kunna komma fram lätt..

På torsdag ska jag och Emma gå på bio hoppas jag! Blir Inception och den går i salong 1 <3 gillar ljudet där ;) Sen efter filmen kanske de blir lite mys!

Tilde somnade klockan 18 idag och var helt slut så de behöver hon nog, gick inte att hålla henne uppe då hon varit i full fart hela dagen..

Här är Tilde med sin boll när vi fikar på en gräsmatta där..



Kommer mer bilder senare var bara denna jag hade på min vanliga telefon :) Kopplar Iphonen senare och får de andra bilderna senare av Cizzi...

Söndag då


Ja då är de söndag, igår var man iväg till Bollnäs med Emma och Micke! Var väl en helt ok kväll bilmässigt men polisen har verkligen lyckats att döda de flesta mindre cruisingar här i sverige, för de är absolut inte nå gummibrännande tillåtet och dom rugbytackla en stackars moppe åkare också för att han spann lite.. Lär säga att de var tragiskt att se av polisen att göra som dom gjorde..

Idag har man varit och handla bara sen har man kollat på en Beck film och nu blir de snart en annan film faktiskt sen blir de sängen!
Orkar inte göra något mer idag utan jag väntar tills imorgon då min sötnos Tilde kommer till pappa igen :) Då blir de ut till Tildes farmor och hälsa på sen imorgon blir de furuvik :)

Ja de var väl de nu för tillfället!



RSS 2.0